Föreläsare

 

Efter att Åsa gett ut "Bli min mamma igen" börjar hon 1990 att föreläsa om att vara ett vuxet barn till en alkoholist, om att återvinna kraft och mod. På senare år har Åsas förläsningar handlat om att barndom inte är personlig, ett ämne som både provocerat, intresserat och inspirerat.
Åsa har dessutom föreläst om kvinnligt konstnärskap och andra ämnen som är nära knutna till hennes skilda yrkesutövningar, denna spännande palett av musikkarriär, författande och inte minst hennes karriär som relations och samtalsterapeut. www.terapeutjinder.com
 
 
 

Kommentarer från utvärderingar;

 
Åsa var bäst av alla föreläsare. Med en klarhet som bara den som varit trasig och sedan blivit hel igen kan delge. Helt underbar!"" 

" Har nog aldrig varit så påverkad av en föreläsare. Det tog hela kvällen att ta till sig hennes anförande. Varför går inte att förklara. Fantastiskt!"

" Känslosamt och gripande.En beundransvärd styrka. Perfekt mix av sång, musik och berättande."
 
" Mycket finstämd föreläsning som gav mig nya infallsvinklar på barns behov och på socialt arbete."
 

" Fantastiskt. Jättebra på alla sätt. Underbart med blandning av prat musik och läsning. Blev berörd. Så rakt! Ovanligt för oss socialarbetare med den här typen av föreläsning. Behövs inte alltid teori för att vara lärorikt:) "
 
" Berörande!! Älskar din musik. Kombinationen var oslagbar!!!"
 
" Tack för den värme och ärlighet du skänker i din föreläsning. Du gör verkligen att det lilla barnet blir synligt genom dina dikter och din musik. Tack!!"