Föreläsare

 

Efter att Åsa gett ut "Bli min mamma igen" börjar hon 1990 att föreläsa om att vara ett vuxet barn till en alkoholist, om att återvinna kraft och mod. På senare år har Åsas förläsningar handlat om att barndom inte är personlig, ett ämne som både provocerat, intresserat och inspirerat.
 
Ibland bara pratar hon, ibland består föreläsningarna av både prat sång/musik.
 
Åsaföreläser dessutom om "ACT". Acceptance & connecting therapy, en terapiform man kallar KBT 2.0. Föreläsningen heter "Men det är ju bara en känsla" och beskriver hur vi kan leva våra liv mer hela, rika och meningsfulla genom att sluta kontrollera jobbiga tankar och känslor. Åsa blandar sina egna personliga/privata upplevelser med sin kunskap och presenterar en gripande och insiktsfull föreläsning.
 
Hon föreläser gärna om ämnen nära knutna till hennes skilda yrkesutövningar, denna spännande palett av musikskapande, författande och relations och samtalsterapi med fördjupning/specialisering inom "ACT"
 
 
 
 
Kommentarer ; 

 
Åsa var bäst av alla föreläsare. Med en klarhet som bara den som varit trasig och sedan blivit hel igen kan delge. Helt underbar!"" 

" Har nog aldrig varit så påverkad av en föreläsare. Det tog hela kvällen att ta till sig hennes anförande. Varför går inte att förklara. Fantastiskt!"

" Känslosamt och gripande.En beundransvärd styrka. Perfekt mix av sång, musik och berättande."
 
" Mycket finstämd föreläsning som gav mig nya infallsvinklar på barns behov och på socialt arbete."
 

" Fantastiskt. Jättebra på alla sätt. Underbart med blandning av prat musik och läsning. Blev berörd. Så rakt! Ovanligt för oss socialarbetare med den här typen av föreläsning. Behövs inte alltid teori för att vara lärorikt:) "
 
" Berörande!! Älskar din musik. Kombinationen var oslagbar!!!"
 
" Tack för den värme och ärlighet du skänker i din föreläsning. Du gör verkligen att det lilla barnet blir synligt genom dina dikter och din musik. Tack!!"