Åsa Jinder

Åsa Jinder är en av våra mest folkkära och välmeriterade folkmusiker.

Hon har artistens inspirerande scennärvaro och självklara uttryck. Berör med både humor och medkänsla.  

Efter mer än 40 år på scenen har hon en pondus och ödmjukhet i en kombination som bara den har, som både erhållit Hans Majestät Konungens medalj i 8:e storleken men aldrig tyckt att en publik varit för liten.  

- Allt handlar om mötet med publiken. Jag har bara en enda ambition, det är att beröra. 4, 40 eller 400 spelar mindre roll för mig. Att mötas är magin, inget annat.

 

Boka Åsa Jinder genom;

MTA Production AB

Malin: 0739 897493

08- 660 80 88

 

 

Turné

 

Åsa  fokuserar under 2022 på den musikal som hon tillsammans med ännu hemliga samarbetspartner skapar. Åsa står för samtliga sångtexter, historien bygger på en prisbelönad roman och musiken står en meriterad kompositör för. Premiären är beräknad till 2023.

- Ett mastodontarbete och förtroende som jag försöker förvalta på absolut bästa sätt. En inspiration och lika mycket tröst i en, inte minst för oss kulturarbetare, oviss tid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktuellt

Åsa hade just inlett ett nytt spännande samarbete med Torgny "Kingen" Karlsson, en eminent pianist med genuin scenisk närvaro som hanterar genrer från boogiewoogie till visa med samma briljans, när Corona nådde Sverige.

Beslutet att pausa var självklart. Turnén tas åter upp då coronaläget är under kontroll. På och avbokningar givet det osäkra corona läget är inget attraktivt val  just nu. 

 

Följ Åsa på Facebook;

@artist åsa jinder

Följ Åsa på Instagram;

@asajinder

 

Åsa är också terapeut, hon har under de senaste åren utbildat sig och arbetar vid sidan om musiken som samtalsterapeut, relationsterapeut och ACT-terapeut. Följ henne på www.terapeutjinder.se, FB och INSTA under samma namn. 

 

 

                                                       

EcpatÅsa är ambassadör för föreningen ECPAT, End Child Prostitution and trafficking. ECPAT är en internationell organisation vars svenska beskyddare är Drottning Silvia. www.ecpat.se